с какво друго можем да ви бъдем полезни

Предстои Ви важно събитие?

Организиране на сватба, рожден ден, кръщене или абитуриентски бал. Знаем, че задачите са много и стресът всичко да бъде, както сте си го представяли е голям. Насладете се на този прекрасен ден и оставете изработката в нашите ръце.

Аксесоарите и декорацията са много важна част от всеки празник, защото именно малките детайли допринасят за пълноценното му изживяване. Чрез тях спомените ще се настанят трайно, не само на снимки или видео, но и в сърцата. Ние от „Запази датата“ сме насреща именно в този етап от подготовката, за да направим приказката реалност за Вас и вашите гости.

След като уточним детайлите, ще изготвим график на изпълнение и ще Ви държим в течение на всяка стъпка. Мислете за нас, като за онази добра приятелка, която търсите винаги, когато имате въпрос или труден избор.

Ръчно декорирани ритуални свещи

Огън от любов – най-щастливият пожар, както се пее в една наша любима песен. Ритуалните свещи са един от най-важните аксесоари в сватбения ден или кръщенето на Вашето дете. Те са скъп спомен, затова ги декорираме с много внимание.

Ръчно декорирани Празнични чаши

Виното може да не е толкова „горчиво“ с нашите ръчно декорирани чаши. Сатен, дантела, пъстри цветя, злато и много любов ще погъделичкат пръстите Ви още с първата наздравица.

изработка на покани

Всеки повод е специален – детски рожден ден, абитуриентски бал, сватба, парти или фирмено мероприятие. Това, което ще ги отличи от всички останали празненства, на които гостите Ви са присъствали са оригиналните покани. Предлагаме Ви печат върху различни видове картон, плексиглас и стъкло.

Насочващи табели и табла за настаняване

В най-вълнуващият за Вас ден може би ще имате нужда от малки помощници, които да отнемат малко от безбройните Ви задължения. Как се краде булка, къде точно ще седи леля Дора или каква е програмата на събитието – това и още много други.

книги за гости

Снимките и видеото са вечни, но милите думи на гостите се забравят. Запазете и тях в красива книга, която да отворите, когато Ви домъчнее. Може да избирате между книги, пано, свитъци и изобщо да развихрите фантазията си.

Ръчно декорирани кутии

Сватба, кръщене или друг празник, за който Ви е нужна красива и оригинална кутия, в която да съхраните малки подаръчета, картички и спомени. А за тези с по-нестандартно мислене имаме щури идеи като кафези, стъклени кутии и други.

Рамки за снимки

Рамки за снимки тип „Инстаграм“, постери или канави, на които гостите Ви да напишат кратко пожелание. Възможностите и поводите, за които можем да ги изработим са безкрайни.

етикети и табелки за бутилки и бурканчета

Нека си признаем – няма добра история, която е започнала с ядене на салата! Могат да бъдат в тон с темата на празненството, с Ваша снимка или закачлив цитат. И дори размазани, за да не знаят гостите Ви кога точно са прекалили с питиетата.

Банери и украса за маса

Ако искате да спестите на гостите си неудобният въпрос „На колко години ставаш?“ или всички да разберат, че това е Вашето моминско парти и са изтървали булката на годината – трябва Ви банер! Предлагаме разнообразни форми и големина на буквите. Може да допълните украсата с табелки за маса, менюта и други.

Дребни подаръчета за гости

Знаем, че няма по-голям подарък от това, че сте ги поканили да бъдат част от празненството Ви, както и парчето торта, но ето няколко идеи, ако искате да направите нещо по-специално за най-близките си. Стъкленици, пакетчета със семена, подложки за чаши, мини свещи, значки, отварачки – това са малка част от подаръците, които може да направите на гостите си.