Методи на плащане

01

Заплащате при получаване, директно на куриера, посредством услугата наложен платеж.

02

Банков превод, след уточняване на поръчката и издаване на документ.

Важно ! При покупка на артикул от сайта и избран метод за заплащане „Наложен платеж“ плащането се осъществява с т.нар. „Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод“.

В този случай не се издава касова бележка, която се заменя от разписка за пощенски паричен превод. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно наредбата не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Еконт, Спиди, Рапидо, Български пощи и др.

Моля, изисквайте от куриера фискален касов бон за платената от Вас сума.

Същото важи и за клиенти с издадена фактура.

Начин на доставка

01

Доставките се извършват с куриерска фирма SPEEDY и само на територията на република България.

02

Възможна доставка до офис на куриер и личен адрес. 

03

Цена на доставката – между 4.00 лева до офис, между 7.00 лева до адрес. 

03

Изпращане на продуктите между 2-10 работни дни от първият работен ден след поръчката

04

Поръчки направени през почивните дни или официални неработни дни ще бъдат стартирани в първият работен ден от календара. 

Важно ! Всички пратки са застраховани и се изпращат с безплатна опция за преглед преди плащане. Клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери нейната цялост в ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е повреден или е нарушено качеството му, клиентът е длъжен да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента! „Запази датата“ не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. 

Условия за връщане

01

Всички продукти трябва да бъдат върнати в 14 дневен срок от датата на закупуване. Изключение правят продукти по индивидуална поръчка, променяни и изработени по одобрен от клиента дизайн.

02

Продуктите трябва да бъдат неизползвани и в оригиналната си опаковка. 

03

Клиентът заплаща сумата по доставката за връщането на закупения артикул.

Важно !  След като получим върнатата пратка ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане. Ще се свържем с Вас и в рамките на 3 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN.

За съжаление, при неспазване на описаните условия искането за рекламация няма да бъде разгледано. Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са повредени при транспортирането, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.